Specjalistyczny Zakład Dezynfekcji, Dezynsekcji i Deratyzacji s.c. Dariusz Piekarski, Jan Piekarski
ul. Blokowa 3 lok. 30
Zakres naszych usług to:
- plan zabezpieczenia zakładów przed szkodnikami,
- dezynfekcja, deratyzacja, dezynsekcja obiektów mieszkalnych, gastronomicznych, służby zdrowia, przedszkoli, handlowych i magazynowych, zakładów przemysłu spożywczego i mięsnego, itp.,
- usługi D.D.D. dla rolnictwa,
- stała opieka sanitarna obiektów i prowadzenie dokumentacji zgodnie z wymogami U.E. i systemu HACCP,
- monitoring,
- procedury zabezpieczenia i zwalczania szkodników,
- urządzenia monitorujące,
- prowadzenie dokumentacji technicznej,
- odławianie żywych gryzoni,
- odławianie kotów,
- likwidowanie gniazd os i szerszeni.
Nasze osiągnięcia i zalety:
- Usługi świadczymy profesjonalnie i terminowo w systemie całodobowym,
- Legitymujemy się specjalistycznymi szkoleniami z zakresu d.d.d. potwierdzonymi świadectwami i certyfikatami,
- Przestrzegamy zasad BHP,
- Dysponujemy szeroką gamą preparatów,
- Wszystkie stosowane przez nas środki posiadają atest Ministra Zdrowia i Opieki Społecznej,
- Po wykonaniu każdej usługi wystawiamy szczegółowy protokół honorowany przez Terenowe Stacje Sanitarno-Epidemiologiczne oraz W.I.S.,
- Jako jedyni w województwie podlaskim posiadamy uprawnienia do stosowania preparatu Żel do równoczesnego zwalczania szrotówka kasztanowcowiaczka i grzyba Guignardia aesculi, stosowanego w metodzie iniekcji na kasztanowcach.
O nas...
- Działamy od 1992 roku,
- Jesteśmy członkiem Polskiego Stowarzyszenia Pracowników Dezynsekcji, Dezynfekcji i Deratyzacji,
- Dostosowujemy się systematycznie do wymagań UE,
- Działamy w oparciu o ustawę o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia z dnia 11.05.2001r. znowelizowaną w dniu 24.07.2002r. regulującą prawne podstawy wdrożenia systemu HACCP oraz w oparciu o Rozporządzenie Ministra Zdrowia z 18 i 19.12.2002r. Zobowiązujące wszystkie zakłady produkujące żywność lub wprowadzające je do obrotu do wdrożenia odpowiedniego dla siebie programu higieniczno-sanitarnego w ramach tzw. Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP), systemu HACCP.
Zapraszam
Dariusz Piekarski