Katalog Firm i Instytucji Wróć

Specjalistyczny Zakład Dezynfekcji, Dezynsekcji i Deratyzacji s.c. Dariusz Piekarski, Jan Piekarski

ul. Blokowa 3 lok. 30

15-788 Białystok

tel.85 653 08 08tel.601 53 33 13

www.bialystokddd.pl
bialystokddd@wp.pl
Czynne: wizyty umawiane telefonicznie
Karty płatnicze: Nie

Mapa
Opis:

Zakres naszych usług to:

  • plan zabezpieczenia zakładów przed szkodnikami,
  • dezynfekcja, deratyzacja, dezynsekcja obiektów mieszkalnych, gastronomicznych, służby zdrowia, przedszkoli, handlowych i magazynowych, zakładów przemysłu spożywczego i mięsnego, itp.,
  • usługi D.D.D. dla rolnictwa,
  • stała opieka sanitarna obiektów i prowadzenie dokumentacji zgodnie z wymogami U.E. i systemu HACCP,
  • monitoring,
  • procedury zabezpieczenia i zwalczania szkodników,
  • urządzenia monitorujące,
  • prowadzenie dokumentacji technicznej,
  • odławianie żywych gryzoni,
  • odławianie kotów,
  • likwidowanie gniazd os i szerszeni.

Nasze osiągnięcia i zalety:

  • Usługi świadczymy profesjonalnie i terminowo w systemie całodobowym,
  • Legitymujemy się specjalistycznymi szkoleniami z zakresu d.d.d. potwierdzonymi świadectwami i certyfikatami,
  • Przestrzegamy zasad BHP,
  • Dysponujemy szeroką gamą preparatów,
  • Wszystkie stosowane przez nas środki posiadają atest Ministra Zdrowia i Opieki Społecznej,
  • Po wykonaniu każdej usługi wystawiamy szczegółowy protokół honorowany przez Terenowe Stacje Sanitarno-Epidemiologiczne oraz W.I.S.,
  • Jako jedyni w województwie podlaskim posiadamy uprawnienia do stosowania preparatu Żel do równoczesnego zwalczania szrotówka kasztanowcowiaczka i grzyba Guignardia aesculi, stosowanego w metodzie iniekcji na kasztanowcach.

O nas...

  • Działamy od 1992 roku,
  • Jesteśmy członkiem Polskiego Stowarzyszenia Pracowników Dezynsekcji, Dezynfekcji i Deratyzacji,
  • Dostosowujemy się systematycznie do wymagań UE,
  • Działamy w oparciu o ustawę o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia z dnia 11.05.2001r. znowelizowaną w dniu 24.07.2002r. regulującą prawne podstawy wdrożenia systemu HACCP oraz w oparciu o Rozporządzenie Ministra Zdrowia z 18 i 19.12.2002r. Zobowiązujące wszystkie zakłady produkujące żywność lub wprowadzające je do obrotu do wdrożenia odpowiedniego dla siebie programu higieniczno-sanitarnego w ramach tzw. Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP), systemu HACCP.

Zapraszam
Dariusz Piekarski